afspraak maken, offerte en uitvoering.

U belt naar 06 54 666 829 om een afspraak te maken, om te komen kijken. Voor-rij kosten worden niet berekend.

Ik kom vrijblijvend kijken en spreek een prijs af of U ontvangt een offerte per post of e mail, zodra U akkoord gaat spreken we een datum van uitvoering af.
De dag waarop ik deze klus komen uitvoeren is de Zaterdag. Op deze dag kom ik doorgaans nooit veel eerder dan negen uur, het is tenslotte week-end en mensen in de buurt willen niet eerder gewekt worden door een motorzaag. Als de boom zo groot is dat ik het niet af krijg op die ene dag dan ruim ik alles netjes op en kom een volgende zaterdag terug om het werk af te maken.

Ik zorg voor het hout, U zorgt voor de catering.

Ik klim en werk met touwen.

Ook ben ik in het bezit van een stobbefrees en kan dus de onder-grondse delen tot 30 centimeter weg frezen. Het stobbefrees afval voer ik niet af maar eenmaal vermengt met de zwarte aarde geeft het een bepaalde luchtigheid in de bodem en fungeert het als bemesting.

Ik werk niet in de regen maar zit ook niet meteen met de eerste druppel regen binnen. Een kleine bui wachten ik af, bij een grotere bui maak ik een nieuwe afspraak.

De takken tot een diameter van zo’n 5 cm. kunnen worden versnipperd. De rest wordt afgevoerd of klein gezaagd, op de maat die U wilt. Bijvoorbeeld voor de open haard.

Ook een minigraver kan ingezet worden om wortels en of stobbes(boomstronken) te rooien en of de tuin te egaliseren. U moet dan wel op de hoogte zijn van de ligging van de ondergrondse leidingen en kabels. (Klic-melding) Dit geeft de eigenaar inzicht in zijn of haar nutsaansluitingen. Zie ook www.klicmelding.nl

Werkervaring.
Ik werk inmiddels 20 jaar als ZZPer. Het klimwerk en het onderhoud ,snoeien en verwijderen van bomen doe ik inmiddels zo’n 34 jaar.

Vraag aan

Ik ben bereikbaar op 06 54666 829

Voor een vrijblijvend advies en/of een prijsopgaaf kunt u ook mailen

Vraag aan